joi, 8 martie 2012

Lukas Rosol - Thomaz Bellucci

Prima rundă a turneului Indian Wells urmează să înceapă mâine, în cazul în care toate cele 32 de jucatori de top din lume se joacă afară de Robin Soderling, care este în continuare accidentat, astfel că ar trebui să fie un turneu de mare - Toate cele 32 de jucatori cu sâmburi obţine un bye în runda 2 la acest turneu, astfel cei mai importanti jucatori dont a începe până în week-end, dar am gasit un meci scumpe, care se joacă între Lukas Rosol şi Thomaz Bellucci. De pariuri pe bună dreptate, au Bellucci ca favorit, dar eu l-ar avea ca favorit mai ieftină decât este disponibil în prezent.

Acest Rosol sezon nu a jucat bine şi sa prăbuşit în fiecare turneu el a intrat, în afară de ultima, în prima rundă şi a câştigat doar 2 seturi din cele 6 pierderi drepte. În ultimul său turneu în Dubai, el a reuşit să obţină, prin prima rundă, dar apoi a pierdut la o Tsonga excelent, dar recordul său a jucat 8 meciuri şi a pierdut 7 nu este citit bine.

Bellucci are o performanţă mult mai consistente au jucat 9 meciuri a câştigat 4 şi a reuşit să ajungă în finală semi în Brazilia şi cred că va trebui să mai mult de mâine seară Rosol.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu