joi, 1 martie 2012

Berlocq C. vs Starace P.

Carlos Berlocq (29 ani), din Argentina va juca împotriva Potito Starace (30) din Italia. Ambii jucători sunt dreptaci, Carlos Berlocq este la locul 44 pe lista de ATP, Potito Starace este 71th loc pe lista de ATP, aceasta va fi un duel interesant, ambii jucatori sunt cu experienţă, dar nici unul dintre ei nu reuşesc să câştige primul titlu în carieră, ambii jucatori le place sa joc pe zgura, Carlos Berlocq au o salvă foarte bun, servesc, de asemenea său este puternic, nu este uşor să joci împotriva lui.

Potito Starace nu au stabilitate mentală, în cazul în care acesta îşi pierde primul set, el va fi în problemă, deoarece în acel moment el începe să încercarea de peste si peste, şi face o mulţime de erori unforced, desigur aceasta este doar parerea mea, deoarece m-am uitat unii meciuri de acest jucător.

Pe de altă parte, Carlos Berlocq trebuie să aibă răbdare suficientă, în acest moment, el a juca cel mai bun tenis din viata lui, el avea o mulţime de motivaţie în acest duel, probabil, cea mai mare mulţime de voinţa de a fi de partea lui. Toate în toate, va fi interesant sa ma uit la acest duel, de opinia mea, Carlos Berlocq ar trebui să câştige acest duel, în două seturi 6-4, 6-4. Good Luck dacă urmaţi pick mea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu